Nathalie Antalvari-digitale kunst

Over mij

Over mij

Hoi, wat leuk dat je mijn site bezoekt!
Mijn naam is Nathalie Antalvári en ik maak digitale kunst. Ik doe dit met veel passie en liefde. De werken die ik maak zijn nogal verschillend en variëren van abstract tot realistisch, van mystiek tot dromerig. Ik gebruik voor het maken van mijn kunst Photoshop, Corel Painter en Illustrator. Met deze programma’s werk ik op een tekentablet, een Wacom Cintiq. Op dit tekentablet ben ik helemaal verliefd! Voor mij is het een geweldige manier om mijn creativiteit te kunnen laten stromen…en met oneindig veel mogelijkheden. De prachtige Natuur en de Dieren om ons heen inspireren mij het meest. Ik zou zeggen neem eens een kijkje in mijn galerie…Momenteel staan nog niet al mijn werken erin, daar ben ik druk mee bezig. Naast het maken van digitale kunst ontwerp ik kaarten voor Kaartje2go…leuk om daar ook eens rond te snuffelen…

Wacom Cintiq-digitale kunst-nathalie antalvari

Mijn Werkruimte

Advertenties

Een gedachte over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s